News.Dec 23, 2016

Swedish Water House, stolt medarrangör till Vattenforum 2017

Vattenforum i Almedalen är platsen där branschen, politiker och andra intresserade samlas för att prata om viktiga samhällsutmaningar kopplat till vattenfrågor.

Under två dagar, tisdag 4 juli – onsdag 5 juli, anordnar Svenskt Vatten, Havs- och Vattenmyndigheten och Stockholm International Water Institute tillsammans Vattenforum i Almedalen.

Vi hoppas att du som på ett eller annat sätt arbetar med vattenfrågor vill vara aktiv i eller besöka Vattenforum. Kanske letar ditt företag, din organisation eller myndighet efter bra plats att anordna ett eget event, mingel eller seminarium som knyter an till vattenfrågor – då är Vattenforum rätt plats för er!

Vattenforum äger rum i “Trädgården”, Mellangatan 1, ett stenkast från S:t Hansplan mitt i Visby. Om du är intresserad av att hyra Trädgården för eget seminarium eller event på tema vatten, hör då av dig till Vattenforums projektledare, Anna Charlotta Johansson, på info@acjconsulting.se.

Vill du veta mer om våra andra aktiviteter i Almedalen och diskutera eventuella samarbeten med oss på SIWI Swedish Water House, är du välkommen att kontakta Karin Glaumann, på karin.glaumann@siwi.org